Hotel Magic Trivale

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1673
Adresa
Str. Libertatii, Pitesti
Persoana de contact
Budescu Cristian
Telefon receptie
0248271710
Fax
0248271707
Tarif Orientativ
150-200 RON
Cuvinte cheie
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Room service
  • Internet
Hotel Magic Trivale este cel de-al doilea hotel al Complexului Magic, aflat intr-o locatie superba, la marginea Padurii Trivale, din cartierul cu acelasi nume. Situat intr-o zona linistita si un cadru natural deosebit, este aproape de oras si totodata departe de tumultul si agitatia acestuia. Design inovativ, stil modern, confort si servicii de calitate, acestea sunt atuurile hotelului, care este solutia perfecta pentru cazarea oamenilor de afaceri, dar si a turistilor.
Hotelul a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor un grad de confort , conditii de relaxare, intr-o zona linistita departe de zgomotul strazilor.Generoase spatii verzi si gradinile care il inconjoara , eleganta si bunul gust reflectate in arhitectura si de modul de decorare a camerelor, fac din hotelul MAGIC o locatie de exceptie, ideala pentru petrecerea timpului liber dar si pentru turismul de afaceri.
Hotelul dispune de 19 spatii de cazare in regim de 3 *, toate echipate dupa cele mai moderne standarde. Toate camerele au sistem de inchidere prin card, aer conditonat, internet wireless,internet fibra optica gratuit, room-service, TV LCD HD diagonala 82 cm,TV satelit RDS 70 canale ,telefon cu acces international, radio/desteptator,birou de lucru, minibar, incalzire centrala,uscator par, bai cu cabine cu hidromasaj sau jacuzzi, pat suplimentar la cerere.
Imagini (7)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.