Apartamente Regim Hotelier Centrul Civic

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2236
Adresa
Branduselor, Brasov, 55003
Persoana de contact
non stop
Telefon receptie
0745282060
Tarif Orientativ
100-130 RON
Servicii incluse in pret
  • Internet
Cazarea in apartamente si garsoniere in regim hotelier reprezinta un nou concept de servicii de cazare pus la dispozitia turistilor si oamenilor de afaceri ca alternativa la clasicele camere de hotel sau pensiune, unde spatiul si intimitatea sunt absente.
Aceste apartamente si garsoniere sunt situate in centre de interes ale Brasovului cum ar fi Centrul Civic, in apropierea bancilor, centre de afaceri si conferinte, magazine, restaurante sau in Centrul Istoric al Brasovului, in apropierea Bisericii Negre, Poarta Schei, Piata Sfatului, Turnul Alb si Turnul Negru.

Apartamentele si garsonierele in regim hotelier pentru cazarea de scurta sau lunga durata dispun de un spatiu pe cat de comfortabil pe atat de elegant.

Aceste locatii sunt dotate cu bucatarii functionale, va pun la dispozitie propriul living-room, dotat cu canapea extensibila, TV, Dvd-player, fier de calcat si dormitoare dotate cu paturi matrimoniale. Pentru ca ne preocupa confortul dumneavoastra va punem la dispozitie bucatarii complet utilate, cu frigider, aragaz, cafetiera, tacamuri si vesela astfel incat sa puteti servi masa, de asemenea va punem la dispozitie lenjerie de pat si prosoape, baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus.

Apeland la aceasta alternativa de cazare, apartamente in regim hotelier, veti evita atmosfera formala de hotel sau pensiune astfel incat sejurul dumneavoastra va fi cu siguranta unul placut, unde cazarea dumneavoastra va fi sinonima cu intimitatea, spatiul si confortul. Raportul calitate pret astfel va fi unul echitabil, intrucat tarifele practicate sunt cu mult mai mici decat la hotel sau pensiuni si veti gasi aceleasi tarife cu cele practicate de hostel-uri.

Oferim ca servicii aditionale Rent a car, servicii de inchirieri auto, transferuri de la aeroport astfel incat sa va putem asigura un sejur cat mai placut la Brasov. Apeland la serviciile noastre de cazare in Brasov veti avea garantia unui sejur relaxat la Brasov.
Imagini (1)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.