Hotel All Times

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
3207
Adresa
SOSEAUA NATIONALA, DN 1 . NR 32., BRASOV, TIMISUL DE JOS
Persoana de contact
CAMELIA CHIRILA
Telefon receptie
0268339865 0268339868
Fax
0268339854
Tarif Orientativ
100-130 RON
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Sauna
  • Teren sport
  • Internet
Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, la confluenta dintre salbaticia naturii si civilizatie , hotelul All Times**din Brasov(Timisul de Jos) va ofera posibilitatea petrecerii unor clipe de neuitat , beneficiind de o ospitalitate calda specifica zonei.Astfel un simpozion , o festivitate , o intalnire jubiliara , sau orice alta manifestare poate fi gazduita de hotelul nostru la un standard ridicat.Hotelul All Times ** va pune la dispozitie 20 de camere largi si spatioase ( capacitate maxima de 42 de persoane).
Barul aflat in incinta acestuia este gata sa satisfaca cele mai rafinate gusturi.
De asemenea unitatea dispune de o parcare proprie la capacitatea hotelului,cu supreveghere video, ce confera siguranta , de o sauna ce sta la dispozitia turistilor nostri dar si de doua terenuri de fotbal ,cu gazon sintetic,cu o suprafata de 1600mp fiecare si sunt dotate cu vestiare,cabine de dus si nocturna. Hotelul All Times** vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta imbatabila pentru cei care doresc sa organizeze un seminar , o conferinta ,cantonamente si antrenamente.
Camerele au fiecare , baie proprie ,cu cabina de dus si televizor conectat la antena satelit.
Imagini (1)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.