Hotel Citrin

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1910
Adresa
Strada Rosiorilor 18, Brasov, 500102
Telefon receptie
0268 322717
Fax
0368 818726
Tarif Orientativ
200-250 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Internet
Bine ati venit la Hotel Citrin !
Imbinand armonios stilul clasic cu cel modern, Hotel Citrin satisface cele mai variate gusturi. Cu siguranta, clientii vor gasi aici un spatiu cald, intim, generos si confortul specific unei constructii noi. Fiind situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.

Cazare:
Clasificat la categoria de 3 stele, hotelul nostru va sta la dispozitie cu 27 spatii de cazare, dintre care 24 de camere duble si 3 apartamente dotate cu:sistem de acces bazat pe cartela, birou de lucru,acces internet,ecran LCD,telefon national si international,seif,aer conditionat,minibar,uscator de par,detectoare de fum,sistem de prevenire a incendiilor.

Restaurant:
Hotel Citrin dispune de un restaurant select in care clientii pot servi micul dejun, oferind totodata locatia ideala organizarii de petreceri, nunti sau botezuri. Veti fi intampinati aici de un personal caracterizat de profesionalism si entuziasmul tineretii.
Imagini (6)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.