Hostel Leo

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1770
Adresa
Strada Dobrogea 15, Brasov, 500204
Persoana de contact
Pascaliu Dan
Telefon receptie
0268.47.75.47
Fax
0268.47.75.47
Tarif Orientativ
150-200 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Room service
  • Internet
Pensiunea Leo este situata in imediata vecinatate a Centrului Civic al Brasovului, la o distanta de cateva minute de gara Brasov, intr-o zona linistita, de case. Dotarile si personalul garanteaza confortul, siguranta, discretia si o ambianta placuta pentru turisti.
Capacitatea totala de cazare este de 34 de locuri, dispuse astfel:
- 6 camere matrimoniale (pat matrimonial de 2 persoane);
- 6 camere duble (2 paturi de o persoana);
- 3 apartamente (doua cu capacitate 3 persoane si unul cu capacitate de 4 persoane);
Tarifele de cazare sunt urmatoarele:
Cazare in camere single 130 ron/noapte;
Cazare in camere matrimoniale 170 ron/noapte;
Cazare in camere duble 170 ron/noapte;
Cazare in apartament 240 ron/noapte;
Preturile includ TVA si taxa hoteliera. Pentru grupuri de turisti sau sejururi mai lungi se ofera reduceri. Se accepta si plata cu card (VISA, EUROCARD/MASTERCARD).

Observatie: cazarea n regim single se face in camerele duble si matrimoniale, la tarif de camera single, in limita locurilor disponibile.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, telefon, televizor cu cablu, radio cu ceas, frigider, acces internet wireless (de mare viteza, acces nelimitat si gratuit). Toate apartamentele au cate un birou de lucru. Parcarea este supravegheata video.
Alte servicii: spalarea si calcarea hainelor, room service, apel trezire, apel taxi, primire si transmitere faxuri si e-mailuri, editare, scanare si copiere documente.
Micul dejun este inclus in pret, iar pentru servirea acestuia exista un salon cu capacitate de 20 locuri. Servirea pranzului si cinei se poate face la unul din restaurantele din apropiere sau pe baza de comanda la firme cu livrare la domiciliu.
Imagini (10)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.