Hostel "Brasovu' Vechi"

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1815
Adresa
Strada Constantin Lacea 12, Brasov, 500112
Persoana de contact
Anca Jitaru
Telefon receptie
0368 44 60 16
Fax
0368 44 60 17
Tarif Orientativ
200-250 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Internet
BINE ATI VENIT!

Pensiunea "Brasovu' Vechi", clasificata la patru stele, dispune de 14 locuri de cazare, in 6 camere duble si o garsoniera, iar in Clubul Privat veti gasi o atmosfera clasica pentru petrecerea unei intalniri de afaceri sau cu prietenii si savurarea unor mancaruri si bauturi gustoase, specialitati ale restaurantului. Pensiunea "Brasovu' Vechi" - una dintre cele mai calitative pensiuni de patru stele din Brasov - va ofera o panorama deosebita asupra principalelor monumente din Brasov.


PREZENTARE PENSIUNE:

Pensiunea "Brasovu' Vechi" este insorita tot timpul zilei si ofera o panorama deosebita asupra Centrului Vechi al orasului Brasov, Bisericii Negre, Turnului Alb, Turnului Negru, cetatii Brasov, Dealulului Warthe si asupra padurii si muntelui Tampa. "Brasovu' Vechi" beneficiaza de curte proprie cu spatii verzi, in care este amplasat un foisor din barne de lemn cu terasa pentru servit masa si parcare auto.

Din mai 2007, "Brasovu' Vechi" va ofera 14 locuri de cazare dispuse in 6 camere duble si o garsoniera, un club cu 2 saloane clasice. Criteriile si conditiile suplimentare pe care le veti gasi la "Brasovu' Vechi" se ridica la 5 stele.


STRUCTURA LOCATIEI:

La "Brasovu' Vechi"
veti gasi...
... 6 camere duble + 1 garsoniera cu intrare proprie separata
... un restaurant cu doua saloane clasice si masa profesionala de biliard
... o gradina cu foisor de lemn, care serveste ca terasa a restaurantului
... parcare proprie in curte, supravegheata permanent
si veti primi intotdeuna un cadou.

Toate camerele sunt clasificate la patru stele, dotate cu televizor (cablu TV), minibar, telefon international, seif pentru laptop, baie proprie cu dus, mobilier clasic din lemn masiv. Camerele de la mansarda sunt dotate cu aer conditionat.

Alte faciliati: Internet wireless, salon de mic dejun, televizor, biliard profesional, dart profesional, tenis de camp (contra-cost), rummy, sah, poker game, table, carti de joc, servicii fax.


LOCALIZARE BRASOV:

Pensiunea "Brasovu' Vechi" este situata in Brasov, in Schei Brasovului, pe strada Constantin Lacea. Accesul pana la pensiune se face atat pe jos, cat si cu masina. Strada Lacea este continuarea strazii Castelului, ea incepe de la arena Liceului Sportiv si se termina in Schei, langa Biserica Sfantul Nicolae.

Pe jos
Pensiunea se afla la o distanta de 10 minute de mers pe jos, fata de oricare dintre principalele atractii turistice din centrul vechi al Brasovului: Bastionul Tesatorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Biserica Neagra, Turnul Negru, Turnul Alb, Casa Sfatului, Telecabina Tampa, Prima Scoala Romaneasca.

Cu masina
De la Poarta Schei, se urca pe langa arena Liceului Sportiv, faceti dreapta la prima intersectie si veti intra pe strada C-tin Lacea. De aici mai sunt 300 metrii pana la pensiune. Daca veniti pe strada Castelului, veti merge pana la Complexul Sportiv Olimpia, de unde mergeti drept inainte pana la pensiune.


CONTACT:

Pensiunea "Brasovu' Vechi" - BRASOV, Romania
str. Constantin Lacea nr.12, Brasov
Tel.: +4-0368.446.016, 0268.470.652
Fax: +4-0368.446.017
E-mail: receptie@brasovuvechi.ro
Web: www.brasovuvechi.ro" target="_blank">http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vd3d3LmJyYXNvdnV2ZWNoaS5ybw==">www.brasovuvechi.ro
Imagini (7)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.