Hotel Rina Tirol

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1654
Adresa
Poiana lui Stechil, Poiana Brasov, 500001
Persoana de contact
Loredana Hiruta
Telefon receptie
0268262111
Fax
0268262176
Tarif Orientativ
150-200 RON
Cuvinte cheie
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Sauna
  • Internet
Hotelul TIROL 3*, facand parte din lantul RINA HOTELS, este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa stabileasca o comuniune perfecta si permanenta intre activitatea hoteliera si natura. Amabilitatea naturala a personalului si arta culinara dusa la rang de perfectiune va vor incanta inca de la primul contact, toate acestea intr-un cadru mirobolant al naturii pe care hotelul il ofera.

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu cele 55 de spatii de cazare care se impart in: 3 apartamente president si 1 apartament royal (duplex), 4 garsoniere, 40 camere duble (twins), 4 camere single, 3 camere matrimoniale. In fiecare camera se intalneste: mobilier confortabil si original ca design, TV, baie, telefon, minibar. Centrul de conferinte se imparte in: SALA Wiena 120 persoane si SALA Burg 20 persoane, pot fi destinatia reuniunilor, cinelor festive, intalnirilor de afaceri.

Undeva in centrul Romaniei, in Poiana Brasov, in Poiana lui Stechil se afla Hotelul RINA TIROL, probabil cea mai indrazneata provocare.

Va asteptam!
Imagini (10)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.