Motel-Restaurant Timisul de Jos***

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2618
Adresa
Brasov,DN 1 Bucuresti-Brasov KM 155,Soseaua Nationala,nr.14, Timisul de Jos
Telefon receptie
0268306283 , 0752041041
Fax
0268306283
Tarif Orientativ
100-130 RON
Cuvinte cheie
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Sauna
  • Sala fitness
  • Room service
  • Internet
Motel-restaurant Timisul de Jos*** este localizat si situat pe DN 1,str.Soseaua Nationala nr.14, in localitatea Timisul de Jos din judetul Brasov.
Aici veti gasi o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu,weekend la munte cu familia sau prietenii inconjurati de peisaje minunate.Va putem oferi zile de odihna,recreere sau distractie,in spatii de cazare deosebite,mancare traditional romaneasca si internationala.
Locatia noastra poate fi punctul de plecare in drumetii sau vizite la cele mai atractive puncte istorice din Brasov,Bran,Sinaia,Rasnov si Rupea.
Motelrestaurant Timisul de Jos*** vine in intampinarea turistilor cu un numar de 30 de camere(duble sau apartamente) largi si spatioase dotate cu bai proprii cu cabine de dus, telefon, televizor,internet,balcon de unde se poate admira muntii din zona.
Alte facilitati de care dispune motel Timisul de Jos*** sunt: sauna,sala de fitness, biliard, masa de ping-pong, un bar de zi cu o capacitate de 60 de locuri, o sala de conferinte (dotata cu videoproiector si flipchart) cu o capacitate de 100 de locuri,parcare gratuita, lac artificial cu pastravi pentru amatorii de pescuit,loc de joaca pentru copii si zona verde special amenajata pentru gratar pe timpul verii.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.