Carol Parc Hotel * * * * * Bucuresti

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2276
Adresa
Aleea Suter 23-25, Bucuresti, 040547
Persoana de contact
Lacramioara Topala
Telefon receptie
0040 21 3363377
Fax
0040 21 3363736
Tarif Orientativ
300-400 RON
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Room service
  • Masaj
  • Internet
Luxul desavarsit al industriei hoteliere din Romania, asa apreciaza cea mai prestigioasa institutie de resort din lume, Conde Nast Traveller, Carol Parc Hotel atunci cand a inclus aceasta locatie in "Top 136 best and most exclusive hotels of the world".
Cele 17 camere si apartamente, creatia unor designeri si ateliere de creatie de renume din Italia, Austria si Germania precum Laura Biagiotti, Swarovsy, Serenissima, Pino Signoretti, etc, confortul si eleganta acestora, serviciile personalizate la nivelul celor mai pretentioase hoteluri din lume si o locatie unicat pe cel mai inalt punct geografic din Bucuresti au adus acestui hotel si restaurantului sau POEM, peste 800 de premii si elogii nationale si internationale si mai ales aprecierea celor mai sonore personalitati care au vizitat Bucurestiul si au stat in acest lacas al elegantei si confortului: Beyonce, Kyle Minogue, Enrique Iglesias, Angela Gheorghiu, Hamid Karzai - Presedintele Afganistanului, Ban Ki-Moon - Secretarul General ONU, Emanuel Baroso - Presedintele CUE, Printul si Printesa de Liechtenstein si multe, multe alte personalitati din lumea intreaga.
Un hotel mic din categoria "small luxury hotels", discret, cu un restaurant "haute cuisine" de 60-100 locuri, un Piano Club cu 30-40 de locuri, o sala de consiliu cu 10-12 locuri dotata cu ultima tehnologie pentru intruniri la nivel inalt, un bar privat de 6-10 locuri si parcare privata cu valet parking - toate acestea si serviciile ireprosabile satisfac cele mai inalte exigente ale celor care pentru afaceri, intalniri oficiale de stat, turisti de placere sau pentru un eveniment privat deosebit de cochet cauta in Bucuresti, un refugiu numai al lor.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.