Hotel Hornet

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2708
Adresa
Str. Italia, nr.4, Chiajna, Autostrada A1,Bucuresti-Pitesti, km.13.2,iesirea Ciorogarla, Chiajna, 077040
Persoana de contact
Daniela Hornet
Telefon receptie
021.3515861
Fax
021.3515863
Tarif Orientativ
300-400 RON
Cuvinte cheie
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Room service
  • Internet
Va intampinam la poarta de vest a capitalei, onorati sa va fim gazde in incursiunea Dumneavoastra in Bucuresti
Situat in imediata vecinatate a celui mai mare parc logistic din Europa ,"Bucharest West Park",Hotel Hornet este destinatia ideala pentru oameni de afaceri din toata lumea.
Hotel Hornet este intotdeauna un loc de intalnire pentru calatorii in interes de afaceri romani si straini, care gasesc in aceasta locatie un beneficiu major, ce le permite sa fie inca de la sosire in centrul importantei zone industriale si comerciale din vestul capitalei. Locatia,usor accesibila de pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, faciliteaza un acces usor si rapid catre centrul Bucurestiului, situandu-se la 13 km de centrul capitalei.
Hotel Hornet este mai mult decat un spatiu de cazare ,este o experienta pe care merita sa o traiesti,este o motivatie pentru care veti reveni adesea in Bucuresti. Oferim oaspetilor nostrii facilitati complete atat pentru business cat si pentru relaxare si divertisment:
-Cazare in 29 camere si 3 apartamente de 3*si 4*
-Sala de conferinte
-Restaurant cu specific international
-Crama cu specific romanesc
-Lobby bar
-Terasa restaurant
-Parcare pazita
Confortul si abordarea moderna a amenajarilor definesc stilul Hotelului Hornet.
Cu un design modern,in linii clare,drepte si elegante,camerele si apartamentele spatioase sunt spatiu ideal pentru relaxarea oaspetilor nostri.
Hotel Hornet isi invita turistii in:
-3 apartamente de 4*
-18 camere duble de 3*si 4*
-8 camere matrimoniale de 3*si 4*
-3 camere single de 3*
Cand alegeti Hotel Hornet pentru orice tip de eveniment,puteti conta pe noi ,pe abilitatea noastra de a ne adapta fiecarei cerinte si de a acorda atentie fiecarui detaliu.
Hotel Hornet ofera facilitati la standarde inalte pentru organizare de conferinte,intalniri de afaceri,cursuri de perfectionare,receptii sau alte evenimente.
Putem gazdui pentru asemenea evenimente pana la 250 de persoane, asigurand transmisia directa prin reteaua proprie de televiziune in restaurant, crama si terasa.
Suplimentar va oferim posibilitatea ca evenimentul Dumneavoastra, organizat in restaurant, sa fie urmarit pe internet.
Sala de conferinta este dotata cu echipamente audio-video moderne, inclusiv facilitati pentru video-conferinte, suport tehnic complet, internet wirless.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.