Hotel Erbas

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1886
Adresa
Str.Cpt.Av.Alexandru Serbanescu Nr.27, Bucuresti
Persoana de contact
Andreea Enache
Telefon receptie
021.232.68.56
Fax
021.232.65.27
Tarif Orientativ
200-250 RON
Cuvinte cheie
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Internet
Hotelul Erbas complet renovat in anul 2008 este situat in zona rezidentiala de nord aflat in imediata vecinatate a celui mai important centru expozitional din Bucuresti-ROMEXPO,la numai 7 Km distanta de Aeroportul International Henri Coanda (10 minute), la 10 minute de Gara de Nord
Locatia intruneste cele mai noi standarde internationale cu servicii de o calitate ireprosabila si personal de inalta calificare.

Personalul nostru profesionist va sta la dispozitie 24 de ore in fiecare zi, fiind atent la orice detaliu, pentru a face din sederea dumneavoastra o experienta de neuitat.
Camerele sunt spatioase, luminoase si confortabile dispun de acces cartela , internet, minibar, televiziune prin cablu si linie telefonica internationala, aer conditionat controlat individual oferind confort si eficienta maxima pentru oamenii de afaceri, care isi pot prelungi astfel activitatea de peste zi in camera.

Hotelul dispune de 32 camere cu pat matrimonial, 32 camere duble cu paturi twin, 3 apartamente,3 camere triple.

Hotelul ERBAS vine in intampinarea clientilor sai asigurand urmatoarele servicii suplimentare:parcare gratuita si pazita 24 ore, room service, conexiune la internet, safe instalat la receptia hotelului.
Imagini (1)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.