Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2547
Adresa
Calea Dorobantilor 5-7, Bucuresti
Telefon receptie
+40212015000
Fax
+40212011888
Tarif Orientativ
300-400 RON
Prin designul minimalist si alegerea dotarilor din hotel - decoratiunile Ingo Maurer si Philip Stark-, locatia reinventeaza conceptul de lux pe piata romaneasca a ospitalitatii. Hotelul dispune de 18 etaje cu 285 de camere si apartamente finisate cu mobila Ligne Roset special proiectata si realizata in Franta, pentru acest hotel.

Cele 18 etaje ale Hotelului Howard Johnson***** inglobeaza un numar de 285 de camere si apartamente spatioase, fiecare cu o atmosfera primitoare si relaxanta si cu multiple dotari moderne:
acces internet;
climatizare;
mobilier realizat in Franta;
alarma;
acces pe baza de cartela;
minibar;
televiziune prin satelit.

Alte servicii oferite de Hotel Howard Johnson:
parcare interioara pazita;
room service non stop;
seif la receptie;
spalatorie si curatatorie;
servicii de transport

Grand Plaza Forum cuprinde 9 sali de conferinta, cu o capacitate de cca.1000 de locuri. Doua sali de bal multifunctionale, modulare, care pot gazdui pana la 400 de persoane fiecare sunt locatii ideale pentru banchete, nunti, seminarii sau conferinte. Alte 7 sali de conferinta, cu capacitate intre 20 si 100 de persoane sunt potrivite pentru sesiuni de training, sedinte de management si reuniuni de consilii si board-uri. In spatiile publice exista posibilitati de conectare mobila la Intenet (LAN Access).


In cadrul hotelului functioneaza doua restaurante de lux:
Benihana Primul Restaurant Teppanyaki & Sushi Bar din Bucuresti. Capacitate: 80 locuri
Avalon - restaurant cu specific contemporan. Avalon este unul din cele mai selecte restaurante din capitala. Meniul este o combinatie intre bucataria euro-asiatica si ingrediente recent introduse in bucataria contemporana.Capacitate 120 de locuri.

Centro bar&lounge barul aflat in incinta hotelului unde pot fi savurate bauturi de calitate si cocktail-uri fine intr-o atmosfera relaxanta

Centro pastry shop patiseria Centro din incinta hotelului ofera o selectie deosebita de torturi, prajituri fine si produse de patiserie.

Centrul de sanatate Fit Club functioneaza zilnic pentru oaspetii din hotel. Servicii: Fitness, sauna, hammam, masaj, solarium.

Parcarea este subterana, pazita, cu o capacitate de 80 de locuri.

Pentru pasionatii jocurilor de noroc, hotelul dispune si de casino.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.