Le Boutique Hotel Moxa

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2036
Adresa
Strada Mihail Moxa 4, Bucuresti, 010962
Persoana de contact
Felicia Baran
Telefon receptie
+40 21 650 55 55
Fax
+40 21 650 66 66
Tarif Orientativ
300-400 RON
Boutique Hotel este un cuvant care cuprinde o lume noua de semnificatii. Inseamna un nou mod de a privi ospitalitatea: o primire prietenoasa si servicii personalizate, adica exact ceea ce reprezentam prin Le Boutique Hotel Moxa. Conceptul de 'boutique hotel' se opune puternic marilor lanturilor hoteliere: un boutique hotel ar trebui sa fie redus ca dimensiuni, localizat intr-o zona de prestigiu, mobilat cu mobilier neconventional, cu atmosfera intima, familiala; Le Boutique Hotel Moxa va ofera cele mai noi si moderne facilitati combinate cu accesul la Internet wireless, aer conditionat - toate acestea intr-un stil clasic in apropierea celei mai renumite artere bucurestene din ultima suta de ani: Calea Victoriei.
Hotelul a fost mobilat si decorat complet in anul 2006. Construit in sticla si otel, pastrand in acelasi timp modelul din caramizi si infatisarea clasica, Le Boutique Hotel Moxa se afla chiar la coltul cu Calea Victoriei, principala artera de promenada din Bucurestiul anilor 1800 si cel Interbelic.
Toate camerele au sistem de inchidere prin card, aer conditionat, televizoare LCD cu cablu TV, minibar, uscatoare de par, Internet wireless, incalzire centrala. Camerele executive, recent renovate se afla pe un etaj separat cu acces la club lounge.
Apartamentele potrivite atat pentru turistii in vacanta, cat si pentru omul de afaceri, includ dormitorul si camera de zi zona de lucru separata cu birou si bucatarie. Apartamentele sunt situate chiar langa gradina hotelului si au balcon privat.
Alte servicii la dispozitia oaspetilor: Serviciu Concierge, Camera pentru bagaje, Parcare, 24h Room Service, Serviciu de spalatorie si curatatorie, Club de Sanatate ce include Masaj, Sauna si Fitness;

Le Boutique Hotel Moxa ofer? intimitate, lux ?i stil avangardist n centrul Bucure?tiului, o capital? de nivel european. Filozofia hotelului este bazat? pe o serie de concepte simple, puse n practic? de personalul foarte calificat ?i angajamentul direc?iunii de a oferi servicii extraordinare. Profesionalismul personalului ?i atmosfera special? a hotelului se mbin? perfect, oferind ospitalitate, o primire prietenoas? ?i servicii pe m?sur?. Personalul hotelului face tot posibilul ca Le Boutique Hotel Moxa s? fie mai mult dect un loc pentru a v? petrece sejurul.
Imagini (1)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.