Hotel Sir Lujerului

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2938
Adresa
virtutii 1A, Bucuresti, 060781
Persoana de contact
Fayez Alhou
Telefon receptie
0214305706
Fax
0214300127
Tarif Orientativ
150-200 RON
Sir Lujerului este un hotel mic, intim ce ofera cazare la preturi rezonabile. Se afla situat in cartierul Militari, o zona foarte bine dezvoltata din punct de vedere comercial: hipermarket Cora, Plaza Mall, Militari Shopping Center cu hipermarketul Auchan, Metro si altele. Se afla la 3 km. de iesirea spre Autostrada Bucuresti - Pitesti, 5 km. de Romexpo, 2 km. de Palatul Cotroceni si Gradina Botanica; 1 km. de Universitatea Politehnica; la 100 m. se afla statia de autobuz, tramvai, metrou.
Fiind renovat in 2009, hotelul pune la dispozitia turistilor 31 camere spatioase, curate, utilate modern in stil occidental. Camerele sunt dotate cu baie proprie, cu uscator de par, cu aer conditionat, cu frigider; turistii beneficiaza de acces la internet wireless in mod gratuit. O alta atractie o reprezinta barul de la ultimul etaj al hotelului, amenajat in stil oriental; acesta dispune de o terasa ampla ce ofera o panorama superba a zonei.
Imagini (8)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.