Hotel Sir Orhideea

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2133
Adresa
Orhideelor 12B, Bucuresti, 060073
Persoana de contact
Mariana Suditu
Telefon receptie
0213100610
Fax
0213100910
Tarif Orientativ
150-200 RON
Hotel Sir Orhideea face parte din lantul hotelier SIR, deschis in anul 2007 si datorita locatiei faciliteaza un acces rapid spre centrul orasului si alte obiective de interes personal: 700m pana la Gara de Nord, avand in imediata vecinatate centrul comercial Carrefour si Bricostore, la 5 min. de mers pe jos se afla Unversitatea Politehnica, Universitatea Spiru Haret.
Hotelul Sir Orhideea pune la dispozitie 63 de camere spatioase, confortabile si elegant mobilate in stil occidental. Oferim gratuit parcare exterioara pazita; accesul in camera se face pe baza de cartela magnetica; camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, acces gratuit la internet, aer conditionat si detectoare de fum. Personalul front-office este specializat, vorbitor de limba engleza, cu bune aptitudini in lucrul cu publicul.
Datorita flexibilitatii manageriale, oferim cazare si confort de 3* la cele mai mici preturi de pe piata hoteliera.
Multe din serviciile hoteliere sunt imbunatatite si adaptate continuu la cerintele oaspetilor. Astfel, sunt satisfacute atat cerintele celor care calatoresc pentru afaceri, cat si cele ale turistilor cu un buget redus.
Imagini (10)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.