Hotel VillaVerde

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2649
Adresa
soseaua cernica nr.41, pantelimonBucuresti
Persoana de contact
c.creiveanu
Telefon receptie
0723306892
Fax
021 351 18 53
Tarif Orientativ
50-100 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
VILLAVERDE te asteapta cu o terasa in fata casei si una cu mult mai draguta in spate, unde este amenajat gratar pentru barbeque, cu o privelistea incantatoare catre gradina cu flori .
VILLAVERDE este acel loc linistit si cald in care te retragi sa uiti de tumultul cotidian, savurezi un vin select in fata semineului si te bucuri de compania familiei, a prietenilor, a colegilor sau a colaboratorilor de servici.Villaverde dispune de
- 6 camere duble, dotate cu paturi twin, si birou, cu grup sanitar cu cabina de dus sau cada .
- 3 camere cu un pat matrimonial, terasa proprie sau balcon , si grup sanitar cu jacuzzi sau cada .
- 2 camere single dotate cu birou .
- sala de mese .
- sala de intalniri cu canapele si fotolii ,taburete,mese si scaune,semineu, TV , AC, telefon, fax, internet wiereless .
- autoturism transferuri de la/catre gara/aeroport si de inchiriat pentru oras .
- parcare supravegheata video pentru 100% din locurile de cazare .
- piscina in aer liber si spatiu amenajat pentru joaca copii .

VILLAVERDE - mai mult decat o pensiune:dorim sa oferim dumneavoastra clientilor nostri, fie ca sunteti turisti sau oameni de afaceri, pe langa un spatiu de cazare sigur, linistit si reconfortant, si un pachet complet de servicii si oferte care sa va scuteasca de drumuri si timp pierdut. Pentru aceasta dumneavoastra nu trebuie dect sa faceti un lucru: sa ntrebati din timp n legatura cu orice problema. Vom face tot ce ne sta in putinta sa va ajutam!
Preturile VILLAVERDE valabile saptamanal, de Duminica pana Vineri:
camera dubla cu 2 paturi- 120 RON
camera dubla matrimoniala - 140 RON
camera single cu baie - 100 RON
camera sigle cu baie comuna - 80 RON

Servicii VillaVerde :pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, comenzi taxi, spalat / calcat lenjerie, inchiriere jocuri (sah, table, remi), servicii telefonice si fax , piscina in aer liber , gratar, gradina, internet wireless free.Coordonate GPS (latitudine):44.44569153857642
Coordonate GPS (longitudine): 26.223721504211426
Imagini (3)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.