Hotel Ferdinand

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1682
Adresa
PIATA HERCULES,NR.1, BAILE HERCULANE, 325200
Persoana de contact
ANISOARA MITRACHE
Telefon receptie
0255.561.121
Fax
0255.561.131
Tarif Orientativ
200-250 RON
Cuvinte cheie
Oferte de sezon (download)
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Sala fitness
Beneficiind de o locatie privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules, hotelul Ferdinand va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare. Este locul potrivit pentru petrecerea vacantelor, pentru efectuarea unei cure balneare complete sau pentru reuniuni de afaceri. Situat in centrul statiunii Baile Herculane, in SV Romaniei, la 16 km. de orasul-port Orsova si la 170 km. de aeroportul Timisoara, accesul la hotel este asigurat atat pe sosea cat si pe calea ferata (gara Baile Herculane).
Pareri (1)
de catreandreeapopovici, iulie 28, 2012
1 din 1 utilizatori au gasit acest comentariu folositor.
Am stat la hotelul Ferdinand in luna iunie 2012. Pot spune ca am fost placut impresionata atat eu cat si sotul meu de sejurul petrecut. Camerele frumoase, hotelul curat. Restaurantul ofera diverse preparate pe gustul fiecaruia iar gradina de vara este perfecta pentru o masa in aer liber, in mijlocul naturii. Desi zona este cunoscuta pentru partea de balneo, noi am ales acest hotel pentru varietatea procedurilor la zona de spa: impachetari cu ciocolata (yummy :), jacuzzi cu cromoterapie (foarte interesant) si mai ales diversitatea tipurilor de masaje (felicitari personalului din baza). Au si sala de fitness pentru cei care vor sa isi mentina tonusul in concediu :) Personalul este extrem de dragut si amabil. Felicitari ! Vom reveni curand.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.