Hotel SunGarden

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1678
Adresa
str clujului nr 71, Turda
Persoana de contact
Maria BIRO
Telefon receptie
0264 31 61 91
Fax
0264 31 61 92
Tarif Orientativ
150-200 RON
Cuvinte cheie
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Aer conditionat
  • Teren sport
  • Internet
Situat pe drumul european E60, la numai 15 minute de Cluj-Napoca complexul SunGarden zambeste lumii moderne la poarta dinspre nord a orasului Turda prin fatada sa de sticla si spatiile verzi ce-l inconjoara. E luminos si deschis, te imbie sa intri si, inca de la intrare, sa te cufunzi in ambianta aparte creata de culorile calde, elegante, de liniile curgatoare, elementele inedite si curajoase ale designului interior. Cu o linie de conduita eleganta si cu personalitate, ne subscriem valorilor pe care le promovam si ne remarcam prin atitudinea impecabila a unei echipe performante, dedicate serviciului, ce isi asuma calitatea. Pentru a putea deservi cele mai inalte gusturi, la cele mai ridicate standarde, punem la dispozitia clientului o gama diversificata de servicii.
Hotelul dispune de 56 de locuri de cazare, repartizate in camere de 3 si 4 stele, single, duble sau cu pat matrimonial, dotate cu aer conditionat reglabil, internet, televiziune prin cablu, TV color, telefon international direct, minibar, uscator de par, grup sanitar propriu, terasa.
Salonul Camelia din cadrul Complexului SunGarden are o capacitate de 300 de locuri, fiind printre cele mai ample locatii din Cluj-Napoca si Turda, cu un decor impresionant, dedicate organizarii unei palete largi de evenimente: nunti, banchete, baluri, cocktailuri, botezuri si orice mese festive.
Hotelul SunGarden detine sala de conferinta cu o capacitate de 120 de locuri, dotata cu tehnologie de ultima ora pentru a satisface in totalitate nevoile dumneavoastra: ecran de proiectie, sistem de sonorizare, retroproiector, videoproiector, tabla magnetica, TV color , internet.
Imagini (6)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.