Hotel Central

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1682
Adresa
Mamaia, Constanta, 900001
Persoana de contact
Fatu Catalina
Telefon receptie
0727/596.594
Fax
0241/831.065
Tarif Orientativ
150-200 RON
Hotelul Central este situat in Mamaia, la o distanta de doar 50 m de plaja, pe partea opusa fiind lacul Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat astfel incat sa ofere un confort la standarde internationale.

Cazarea se face in 119 camere duble si 3 apartamente dotate cu: aer conditionat, TV color cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda program non-stop, incalzire. Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 rosu, etajul 1 alb, etajul 3 verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere clientilor nostri sentimentul de relaxare si odihna. Curatenia in camere se face zilnic, iar receptia este la dispozitia turistilor non-stop.

Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat, TV-video.

Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu variat, cu specialitati atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii.

Hotelul are piscina proprie. Accesul si sezlongurile sunt oferite gratuit turistilor cazati in hotel. Piscina hotelului Central este una din atractiile statiunii Mamaia in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si divertismentul. Renovata in 2009, piscina este situata catre mare, e descoperita, cu apa dulce, fiind accesibila adultilor si copiilor, adancimea apei facandu-se treptat de la 1 la 2 m. La piscina se desfasoara zilnic programe de intretinere corporala atat prin orele de aerobic si aquagim, cat si prin terapiile de infrumusetare ale mini-spa-ului deschis in incinta piscinei. Echipa de divertisment a hotelului intretine atmosfera pe zi cu jocuri si concursuri si incheie in fiecare seara cu spectacole live de muzica si dans. Fiesta del Mar, terasa-restaurant a piscinei are o capacitate de 350 de locuri, oferind un meniu variat de specialitati din peste si fructe de mare.

Hotelul Central ofera, de asemenea si o serie de servicii auxiliare, cum ar fi: organizarea de cocktail-uri de primire sau mese oficiale, pastrarea gratuita a obiectelor de valoare, parcare auto, informatii diverse, rezervari de locuri la restaurant sau procurarea biletelor la spectacole.
Politica hotelului Central este orientata catre satisfacerea clientului prin furnizarea de servicii si produse de calitate, respectand normele de siguranta alimentelor. Toate aceste obiective sunt urmarite si dezvoltate printr-un management riguros al calitatii, hotelul Central fiind certificat ISO 9001:2008 HACCP.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.