Hotel Phoenicia Holiday Resort

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2074
Adresa
Popas Mamaia 3,DC 86,Km 2, Mamaia Nord
Telefon receptie
+4 0742 153 401
Tarif Orientativ
300-400 RON
Oferte de sezon (download)
Povestea unei Vacante reusite pentru tine si familia ta incepe la Phoenicia Holiday Resort.

Si pentru ca orice poveste are in spatele ei mai multe povesti, cea a vacantei tale vine de la dorinta de a petrece un adevarat concediu in tara ta, emotia de a vedea tot timpul copilul tau razand, placerea de a incepe o noua zi si ... mult mai mult.

De aceea Phoenicia Holiday Resort este o poveste care lasa amprente nu numai in sufletul copiilor, ci si in sufletul celor care cauta altceva.

Prezentare apartamente: Studio -cuprinde un spatiu deschis cu living, zona pentru dormit, chicineta, baie si terasa;capacitate:3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani);
Apartament cu 2 camere-cuprinde un dormitor, living cu chicineta,hol,baie si terasa; capacitate:3 adulti sau 2
adulti si 2 copii (0-11.99 ani);
Apartament cu 3 camere-cuprinde doua dormitoare, living cu chicineta,hol,baie si terasa; capacitate:5 adulti sau 4
adulti si 2 copii (0-11.99 ani);
Facilitati camere: televizor LCD, TV cablu, telefon, aer conditionat, internet; baia este dotata cu dus, cada sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape; kicineta este complet utilata.
Servicii incluse in pachet : cazare cu regimul de masa pentru care s-a optat (mic dejun sau demipensiune), acces la piscine, sezlonguri la piscina, fitness,
sauna, internet, acces pe plaja privata, accesul pe terenurile de sport, loc de joaca si club pentru copii, activitati de agrement, parcare (400 de locuri), housekeeping zilnic.
Servicii contra cost: telefon, masaj, salon de infrumusetare, servicii de curatatorie, biliard, baldachine pe plaja.
Conditii copii-numarul maxim de copii pt care se ofera gratuitate este: 2; varsta acestora trebuie sa fie intre 0 si 11,99 ani.
-gratuitatea pentru copii se ofera doar la cazarea cu doi adulti;
-pentru al treilea copil cazat in camera cu doi adulti, se percepe tarif 100%-acelasi tarif aplicabil celui de al treilea adult in tipul de apartament ocupat.
-patutul infant (0-1.99 ani) se ofera gratuit in limita disponibilitatii.
-gratuitatile oferite se aplica atat la cazare cat si la masa;
Gradul minim de ocupare pentru orice tip de apartament este de 2 adulti; la cazarea unui singur adult se percepe tariful pentru doi adulti; aceeasi regula se aplica la cazarea unui adult si a unui copil, indiferent de varsta.
Taxe-incluse
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.