Sibiu Travelers Hostel/VillaTeilor

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1572
Adresa
Strada Teilor 4, Sibiu, 550216
Persoana de contact
Hans Varkevisser
Telefon receptie
(+4)0269238161
Fax
0031847181738
Tarif Orientativ
50-100 RON
Cuvinte cheie
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Internet
Bine ati venit in minunata cetate medievala a Sibiului- initial Capitala Culturala Europeana 2007 in inima Romaniei!

Hostelul este situat intr-o zona linistita a Sibiului, la numai 6 minute de mers pe jos de gara si statia de autobuz si la doar inca 9 minute de centrul istoric al orasului, unde se gasesc cele mai importante atractii turistice!

Sibiu Travelers Hostel/Villa Teilor ** s-a deschis in anul 2008 si a fost decorata cu doua stele de catre Departamentul de Turism. Fondatorul are 20 de ani vechime in domeniul serviciilor hoteliere asa ca va puteti astepta la cele mai bune servicii si la un grad ridicat de confort.

Dorintele si asteptarile calatorului ne-au calauzit in planuirea si construirea acestui hostel. De aici a rezultat o abordare corecta si eficienta: va oferim cazare in cel mai comfortabil si prietenos mod, astfel incat sa va simtiti bine primiti si intr-o atmosfera familiara; va oferim un bun mic dejun inclus, alaturi de alte servicii gratis, toate acestea la un pret foarte mic.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.