Grandemi Belvedere Bucovina

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1618
Adresa
FRASIN,BUCSOAIA,str.Principala, Gura Humorului
Persoana de contact
Mariana Sauciuc sau Mircea Sauciuc
Telefon receptie
0747324352 sau 0744245788
Fax
0230231331
Tarif Orientativ
100-130 RON
Servicii incluse in pret
  • Teren sport
  • Internet
Grandemi Belvedere Bucovina
****

Peisagistica montana unica, recomandata ca statiune turistica de munte.

Hotelul inspira o atmosfera de relaxare si confort, situat in mijlocul naturii, la poalele Obcinilor Bucovinene, intr-un cadru natural, cu o frumusete de care sigur te vei indragosti!
Ferit de zgomotul si praful soselelor.

Intr-o oaza de liniste, undeva in localitatea Bucsoaia, jud. Suceava, un hotel deosebit de frumoas. Isi deschide portile pentru toti calatorii pamantului. Incet, patrundem in universul primitor al Hotelului Grandemi Belvedere Bucovina. O imagine inedita se desfasoara sub ochii nostri.
Hotelul Grandemi Belvedere, de 4 stele, ne invita prin farmecul aparte, sa facem parte din povestea lui.
Bunul gust se prezinta in toate odaile hotelului. Zece la numar sunt camerele duble si patru triple care va invita sa va bucurati de frumusetea unor clipe magice. Luminoase, aerisite, toate camerele au baie proprie si sunt dotate cu toate utilitatile necesare orcarui turist.
Mancarurile traditionale, precum si altele, pot fi servite pe terasa sau restaurantul , ce are o capaciate de 50 locuri.
Echilibrul dintre aromele mancarurilor, rafinamentul cu care este amenajat restaurantul, ospitalitatea personalului, va face sa traiti clipe de neuitat la hotelul Grandemi Belvedere.
Un loc, din care va veti intoarce cu siguranta mult mai fericiti si veti realiza entuziasmati ca petrecerea timpului liber intr-un cadru pitoresc la noi in tara, poate fi surprinzator de placut si inedit.

Grandemi Belvedere va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de camere

-10 camere duble-1 pat matrimonial
- 4 camere triple-1 pat matrimonial+1 single

Baie (fiecare camera dispune de baie proprie cu cabina de dus, uscator de par)
Televizor
Internet
Minibar

Pentru grupuri, se pot organiza: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara, la cerere insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.