Hotel ToacaBellevue

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1487
Adresa
Strada Gheorghe Lazar, nr.12, Gura Humorului, 725300
Persoana de contact
Petrica Negrea
Telefon receptie
0758 237444, 0758 237440, 0230 233399
Fax
0230 233390
Tarif Orientativ
130-150 RON
Oferte de sezon (download)
Hotel ToacaBellevue****
Amplasat intr-un cadru natural de exceptie si avand in proprietate cateva zeci de hectare aflate axclusiv la dispozitia oaspetilor nostril , Hotelul Toaca Bellevue**** este situat la 5 km de renumita Manastire Voronet, respectiv Manastirea Humorului si la 2 km de una dintre cele mai noi si moderne partii de ski din Romania.

Intr-o atmosfera intima de ospitalitate bucovineana oaspetii nostri se pot bucura de:
-cazare in hotel de 4**** la tarife de 3***;
-35 camere duble(26 twin, 4 matrimoniale, 3 garsoniere si 2 apartamente), toate cu bai proprii si incalzire centrala;
-restaurant de 200 locuri, cu preparate din bucataria bucovineana si europeana;
-sala de conferinta de 100 locuri, dotata cu videoproiector, ecran proiectie si flipchart, cu o priveliste panoramica asupra intregii statiuni Gura Humorului;
-sala multifunctionala de 80 locuri;
-lobby-bar de 40 locuri;
-terasa;
-parcare 200 locuri;
-tururi de manastiri cu ghid specializat;
-plimbari cu sania cu cai, cu caleasca si caruta traditionala bucovineana;

Cele mai importante momente din viata dumneavoastra se pot transforma in clipe de neuitat datorita evenimentelor organizate de noi cu maxim profesionalism si servicii de inalta calitate.
Organizam:
-nunti, botezuri, zile aniversare(onomastice, nunta de argint, nunta de aur);
-petreceri tematice pentru copii, bal mascat, serate muzicale;
-petreceri de Anul Nou, de Craciun, de Ziua Femeii sau Sf. Valentin; conferinte.
Hotelul Toaca Bellevue****, poate gazdui si organiza la cele mai inalte standarde de calitate intalniri de afaceri, dineu de afaceri, seminarii, work-shop-uri, lansari de produse/servicii, targuri traditionale.
Posibilitati de a ajunge in zona:
-transport aerian, ruta Bucuresti-Suceava, zboruri zilnice, compania Tarom, Blue Air;
-autocar Bucuresti-Suceava(8 ore);
-autoturism(5 ore)

Oaspetii hotelului vor descoperi atmosfera placuta,eleganta si rafinamentul spatiilor de cazare,profesionalismul unor servicii ireprosabile orientata catre satisfacerea celor mai inalte cerinte ale turistului modern,toate intr-o locatie aparte,expresie a confortului absolut.
Restaurantul ToacaBellevue va asteapta,intr-o atmosfera intima si linistita,sa serviti specialitati culinare din bucataria traditionala si internationala,vinuri si bauturi fine.Nimic nu se compara cu savoarea unei cafele aromate,ce se poate servi pe terasa hotelului,respirand aerul proaspat de pe mirificul deal Toaca,admirand privelistea hotelului si a celei mai noi partie de ski din zona.
Pe vremuri,Gura Humorului a fost baza unor puternice fortificatii care cuprindeau aproximativ toata suprafata actuala; urme ale acestor fortificatii se pot vedea inca pe dealurile din imprejurimi si chiar pe langa hotelul nostru ToacaBellevue.Una din legendele care leaga destinul orasului de cel al domnitorului Bogdan,tatal lui Stefan cel Mare,iar cea mai recenta dintre ele spune ca doamna Elena,sotia lui Petru Rares,si-ar fi ingropat averea intr-un loc de langa oras,numit Pietrele Doamnei.Daca doriti sa aveti parte de o drumetie pe frumoasele Pietrele Doamnei va putem pune la dispozitie un ghid pentru a va incanta cu istorioarele din inima Bucovinei.
Numai pierdeti timpul in trafic si veniti in Bucovina!
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.