Hotel Contintental Suceava

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1495
Adresa
Mihai Viteazu 4-6, Suceava, 720057
Persoana de contact
Protiencu Loredana
Telefon receptie
0372/304904
Fax
0372/304905
Tarif Orientativ
150-200 RON
Oferte de sezon (download)
PREZENTARE:
Clasic si cu o pozitie privilegiata in centrul orasului, Continentalul din Suceava isi doreste sa dea o alta dimensiune turismului de placere cat si celui de business.
Fiind inconjurat de mult spatiu verde care ofera aer curat, senzatia de liniste si relaxare hotelul Continental din Suceava poate fi alegerea ideala a petrecerii unei vacante in Cetatea de Scaun a "Tarii de Sus" sau pentru turismul de afaceri prin organizarea diferitelor evenimente ale companiei Dumneavoastra.

CAMERE:
Hotelul se distinge prin servicii de calitate avand 93 de camere dintre care 16 camere single, 73 de camere duble si 4 apartamente, dispuse pe 3 etaje.

Din camere se pot admira: centrul orasului, Biserica Sf. Nicolae amplasata in parcul din fata hotelului si unul dintre bulevardele principale ale orasului.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televiziune prin cablu, internet , telefon si minibar. Puteti opta si pentru camere de nefumatori. De asemenea puteti beneficia de parcarea supravegheata a hotelului sau puteti apela la serviciile de spalatorie.

SALI DE CONFERINTA:
Planificati-va intalnirile de afaceri, interviurile, conferintele sau alte evenimente in una din cele 4 sali de conferinta pe care vi le punem la dispozitie, cu capacitati diferite de la 10 la 120 de persoane acestea fiind dotate cu ecran de proiectie, flipchart si internet gratuit iar contra cost va oferim echipamente audio-video si de traducere simultana disponibila la cerere.

RESTAURANT:
Restaurantul va ofera 120 de locuri si va sta la dispozitie intre orele 12:00 si 24:00. Regasiti in timpul verii o oaza racoroasa pe terasa din fata hotelului cu o capacitate de 40 de locuri, ideala pentru servirea mesei de pranz sau a cinei.
Nunti:
Profesionalismul si pasiunea care ne caracterizeaza ne fac sa ne dorim sa va transformam cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra in momente de neuitat.
In cadrul hotelului nostru se pot organiza, nunti, botezuri, aniversari precum si alte petreceri.
Capacitatea restaurantelor este de 120 persoane, respectiv 60 persoane.

Oferim mirilor o camera gratuit in noaptea nuntii si tratament VIP (cos cu fructe, sampanie, late check out).
Tarifele meniurilor difera in functie de optiunile dumneavoastra, de la 120 Ron pana la 380 Ron.
Imagini (5)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.