Complex & Spa Dorna Arini

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
2541
Adresa
Sat Gheorghiteni nr 108, Dorna Arini
Persoana de contact
Loredana Fersedi
Telefon receptie
0241/521144
Fax
0241521144
Tarif Orientativ
100-130 RON
Servicii incluse in pret
  • Mic dejun
  • Sauna
  • Sala fitness
  • Masaj
  • Spa
Situata in satul Gheorghiteni, comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Calimani-rezervatie naturala, intr-un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta Complex & Spa “Dorna Arini”. Aceasta pune la dispozitie un numar de 40 camere de 3* si 2* dotate cu frigider,telefon,televizor plasma si lift pentru deplasarea facila in Baza de tratament situata la ultimul nivel .
Dotarile Bazei de Odihna si Tratament sunt din cele mai moderne cum ar fi: hidroterapia in ozon , diatermia, dar si aparatura noua completa din gama BTL pentru proceduri de fizioterapie, electroterapie, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, galvanoterapie.
Complexul dispune de 80 de locuri de cazare, baza de tratament, restaurant modern si primitor si sala de conferinte.
Cei mai buni bucatari va asteapta cu mancare traditionala romaneasca, gatita din alimente ecologice.Pentru turistii indragostiti de locuri retrase, inconjurate de natura, se organizeaza vizite la obiective turistice din zona, pe trasee stabilite in acord cu dorintele dvs., sau pe trasee propuse de noi, avand ocazia sa vizitati manastirile din zona, case memoriale, rezervatii, muzee, etc
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.