GGGociman

Imagine exterior
Clasificare
Vizite
1760
Adresa
Crisan, Delta Dunarii, Crisan, 820164
Persoana de contact
Magdalena Buzatu
Telefon receptie
0729 882 491
Fax
0240 532 010
Tarif Orientativ
50-100 RON
Oferte de sezon (download)
Aventura, Exotism, Relaxare, locul unde te poti simti cu adevarat liber, locul unde simti ca traiesti - TU si NATURA!

Daca nu ai petrecut macar 3 zile in Delta Dunarii, trebuie s-o faci. O data in viata. Apoi vei spune: "mai vreau" si iar "mai vreau" ....!

Hotel Plutitor de 4**** GG Gociman este cel mai inedit loc de cazare care te face partas la spectacolul si exotismul Deltei, unde poti admira si studia flora si fauna de aproape, unde poti fi numai cu prietenii tai in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale, ori de oamenii baltii care, in lotcile lor pescaresti, merg sa-si arunce navoadele.

Hotelul plutitor GGGOCIMAN se afla situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan,in imediata apropiere a noului complex DANUBE DELTA RESORTturistii beneficiind atat de intimitatea si conditiile oferite de hotelul plutitor cat si de facilitatile suplimentare oferite de DANUBE DELTA RESORT ( agreement, animatie , jacuzzi, loc de joaca pentru copii, piscina natural amenajata in iazul de langa complex,hamace etc) . Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul deltei- iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari si vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii- unicat in Europa si lume. Pe toata durata vacantei va va insoti gustul de bors pescaresc al aventurii.

Exist? numeroase posibilit??i de petrecere a timpului liber- excursii in delta dunarii realizate cu barcile cu motor, sporturi nautice, pescuit la bord, plaj? pe teras?, petrecere cu prietenii ?i privirea pescarilor care ?i arunc? plasele, petreceri cmpene?ti cu foc de tab?r? ?i muzic? popular?. Pentru grupuri, la cerere, se pot organiza croaziere cu hotelul plutitor prin Delta Dunarii.( contacteaza hotelul pentru a afla costurile suplimentare)

Pentru rezervari sau informatii suplimentare, va stam la dispozitie :
tel 0240/532010 sau 0372709237
mobil :0729 882 491
Imagini (5)
Preluarea sau reproducerea din continutul site-ul www.cazare-hotel.net, f?r? indicarea sursei, este interzis?. Va rugam sa respectati termenii de utilizare.